Биллинговая система Nodeny
28 Июня 2025, 19:56:05 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
Новости: Прекращена поддержка версии Nodeny 49

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: 1 [2]
  Печать  
Автор Тема: Длинные услуги (long_service)  (Прочитано 28388 раз)
Efendy
Администратор
Спец

Просмотр профиля
« Ответ #15 : 08 Января 2023, 16:05:35 »

Я створив послугу Internet + Megogo тривалістю 1 хвилину, кількість повторів = 3. Підключив. Відключив наступну. Через 3 хвилини в мене не було підключено цієї послуги, а по логам було 3 зняття.  Тобто працює як і задумано?

Повтори цей експеримент, а також подивись які операції були с послугою (текстові логи в .../nodeny/logs), можливо щось обнуляє лічільник
WideAreaNetwork
Старожил

Просмотр профиля Email
« Ответ #16 : 07 Августа 2023, 17:59:27 »

не знаю від чого залежить, але з новоствореними послугами таких проблем нема, поки що все гаразд
Gosha
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #17 : 17 Июня 2025, 12:10:10 »

Доброго дня. Створив тариф 1грн-1 година, і повторення 2 рази(без автопродовження). Також створив аналогічний по 2грн , і тоже по 1 год 2 рази.  Назначив клієнтові перший тариф, і зраазу назначив слідуючим другий тариф. Після першої години слідуючий тариф зник, і запустився повторно перший тариф який через годину закінчився.
Чи можливо при довгих послугах назначати наступний тариф, і чи нема якогось механізму щоб назначити наприклад перший тариф 2рази, слідуючий також 2 рази, після чого постійний тариф.
Gosha
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #18 : 20 Июня 2025, 19:56:28 »

Можливо не точно описав ситуацію. Модуль встановлений без помилок, mysql-запит виконаний.
Є 2 тарифи без автопродовження з дією 2 рази. Перший 5 хвилин - гр, другий 5 хв - 10гр.
Назначив тестовому клієнту перший тариф, і як слфдуючий назначив другий.
Через 5 хвилин у клієнта зник слідуючий тариф, зняло 1 гр, і почав виконуватись перший тариф другий раз. І ще через пять хвилин зняло ще 1 гр, і тарифів не стало.
Так повинно бути, чи в мене десь промилка?
Чи можливо доробити функціонал(чи новий модуль) , щоб можна було назначити декілька послуг в цепочку, з кількістю продовжень?  Наприкалад послуга1 -2 рази -> послуга2 -3 рази -> послуга3-автопродовження.
Страниц: 1 [2]
  Печать  

Перейти в: