Українці по всьому світу пишуть програми для всіх, тіки не для себе.....
правильно делают!
украинцы (не путать с людми с украины) всегда ищут шару. ну или как минимум стараются заплатить или наххххть. случаев море.
так логичный вопрос - накой для них что то делать?
Gray ты лично готов заплатить за перевод н колво бакс? или как все украинцы желаешь это иметь на шару?!
....а я про що? В нас нема ні мови, ні землі, ні грошей, ні того дивного українця - (про тих яких не плутати), цікаво як так сталось зі ВСІМ, нема, нема, нема..... все відібрано
. Найкраще свідчення тому - це ми з тобою за цей час.
П.С
Gray ты лично готов заплатить за перевод н колво бакс? или как все украинцы желаешь это иметь на шару?!
Пропонуєш долучитись до українського перекладу? Дуже конструктивно і зразу до справи. Я думаю варто використати на початок існуючий ресурс (форум) або дописати сторіночку, на якій розмістити номера рахунків на котрих можна зібрати на проекти різної складності виконання, для українців і не тільки ) - в режимі відображення суми ОНЛАЙН, бажано щоб це були якісь фондові рахунки а не (мертвяки), що позволить реалізовувати швидким темпом любу задачу.(Сума) яка збереться потім піде на затрату того дорогоцінного часу необхідного на написання додаткових змін. Все решта буде залежати від необхідності та жадності кожного ), так як кожний модуль чи поправка може коштувати більше ніж сам продукт, все буде залежати від управління коштами заінвестовані суспільством, всі так починали і не зразу вдало можна управляти схемою, але вдалий проекти тим і відрізняється шо не гниє. Прохання також збагнути і не забувати для чого існує форум і для чого це все робиться. Думаю що правовласники свого продукту знаються на справі і розуміють за що варто заплатити, і якої якості Т.З має бути виконане. По якомусь часі коли сума назбирається - (людина - (інопланетянин) - можливо з Китаю, можливо з Місяця :-) - виконає дуже швидко і якісно для блага суспільства ту роботу про яку так багато теревенимо. Всі ті хто доклав до того рук та голови, як і мало бути в відкритому програмуванні будуть зазначеним як офіційні ІНТЕЛЕКТУАЛІСТИ ЦЬОГО СВІТУ, а також для всіх тих для кого сума буде достойна цієї винагороди, бо не для всіх насправді гроші є головним фактором в житті. Є безліч варіантів, питання чи це є раціональним? можливо не так розуміємо ситуацію, це є необхідним щоб рухатись до переду. Тема себе вичерпала на моменті постановки запитання, кожний встиг зробити свої висновки. Дуже перепрошую всіх за спам і можливе не зрозуміння! Дякую за увагу тим хто небайдужий!
Прохання модератора видалити тему зі шпальт інтернету опісля ознайомлення !